City Of People / Sleep With Celebrity – Beintøff hardrock

City Of People / Sleep With Celebrity – Beintøff hardrock

Det er like mye doom-metal med stonerovertoner over Thulsa Doom som det er hardrock, men akkurat det er bare flisespikking. Så kall det hva du vil. Soundet er i hvert fall originalt nok innenfor den begrensningen sjangeren setter. Det er tungt, og enda litt tyngre, men bandet tar noen overraskende vendinger i arrangementeringen mens vokalen har en gutteaktig sjarm midt oppi all riffingen med gitar.

City Of People er en kjappis tempomessig og er den mest umiddelbare av de to låtene her. Sleep With Celebrity slakker litt ned og viser et band som tar tak i hardrockarven med friske hender. Faktisk blir de nesten melodiøse oppi det hele. Det er ihvertfall tøft, og selv om låtene ikke bringer frem de helt store ovasjonene med en gang, så er dette når alt kommer til alt bra rock’n’roll.

Thulsa Doom spiller aldeles rått og føyer seg inn i rekken av hardtspillende klassiske hardrockband sammen med El Caco og We, for å nevne noen få. Skulle bare ønske at The Seats Are Soft But The Helmet Is Way Too Tight hadde befunnet seg i samlingen fra før, slik at undertegnede slapp å vente til i november på å få høre mer.

NB! City Of People / Sleep With Celebrity slippes 6. mai 2002.

Dagfinn Bergesen

Legg igjen en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.