Blunt – Trasig hardcore

Blunt – Trasig hardcore

Med referanser til glimrende band som Snot og Helmet (fra presseskrivet) var optimismen på topp. Men dette viste seg å være en stor overdrivelse. Riktignok er det mye trøkk og mange knallharde riff her, men det er i grunnen bare et fåtall av JORs låter som skiller seg nevneverdig ut som særlig interessante.

Det åpner riktignok lovende med Cypher, en hurtigversjon av noe som kunne vært en Coal Chamber-låt. Så blir det bare dørgende kjedelig, helt fram til spor nummer seks, Raw Crave. Denne er i motsetning faktisk utrolig fet og full av stakkatoriff i velkjent Helmet-stil.

Neste låt, Innit, er også blant de beste på dette albumet. Dessverre blir resten av materialet akk så forutsigbart, og fortoner seg likt ting vi har hørt tusen ganger før.

Skal du først gå til innkjøp av et album i denne sjangeren bør du heller holde deg til bandene nevnt over, eventuelt ta en kikk på Stoopis Unspoken Word.

Pål M. Dimmen

Legg igjen en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.