Going Out EP – Slengbukserock

Going Out EP – Slengbukserock

Brimstone er i besittelse av en stor porsjon talent. Vi snakker om gutter som serverer låtorientert småpsykedelisk rock. Passe vindskjevt, med feite gitarriff og som er drivende godt spilt. Og sist men ikke minst, så består Going Out av fem glimrende låter. Alle velegnet for høy avspilling og med sterkt vanedannende trekk.

Det psykedeliske er mest fremtredende i tittellåten og i Hummingbird. Spesielt er dette tydelig i gitartemaene hvor bruken av orgel leder tankene hen til The Doors og andre band fra den amerikanske vestkysten en gang mot slutten av sekstitallet. Bandet skal også ha takk for glimrende innpakning, for coveret er det tydeligvis brukt mye tid og krefter på.

Going Out er altså slengbukserock på sitt beste. Det hele er muligens ikke utpreget nyskapende, men et album fullpakket med tøffe og vindskeive gitarriff, østeninspirerte gitartemaer, pottetett rytmeseksjon. Dyktige musikere er som kjent ikke å forakte! Det eneste jeg har å utsette på denne utgivelsen er at vi snakker om en EP og ikke et fullt album…

Dagfinn Bergesen

Legg igjen en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.