Butterflies EP – Lover godt for albumet

Butterflies EP – Lover godt for albumet

I mellomtiden kan vi kose oss med Butterflies EP. Og koser meg, det gjør jeg. For resultatet har blitt meget bra. Fire låter, alle signert Sverre Andre Stenersen, har de gitt plass til på Butterflies. Og det er en glede å meddele at de alle holder en meget høy standard.

Men det er ikke akkurat gladpop Diversion Blue serverer. Det hele er preget av mørke undertoner og smådystre stemninger, skapt av et band som som vet å traktere sine instrument.

Selv om dette bandet ikke akkurat pirrer danselysten, er det ikke vanskelig å få øye på de gode melodiene. For de er der i rikt monn.

Butterflies er for eksempel en kraftfull og feiende flott låt, ikke ulikt noe Pearl Jam kunne ha levert, bare med bedre vokal (selv om vokalist Stenersen kanskje bør øve litt på engelskuttalen). Tomorrow har på sin side et nesten sommerlig tilsnitt.

Butterflies vil bli å finne på bandets kommende langspiller, og det kommende albumet bør jammen bli godt når gode låter som Lines, My Next Best Friend og Tomorrow ikke har fått plass der.

Dagfinn Bergesen

Legg igjen en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.