Årabrot – Sint perle

Årabrot – Sint perle

Punk kan raskt bli både konform og ensformig så lenge utøverne ikke har et blikk for både sjangeren og deres muligheter for å utvikle seg. Årabrot tukler frem et uttrykk som skaller både til den klassiske punken, men med et spor som Marionettes på repertoaret, også til et sint Faith No More. I samsvar med noe av den samme panikken amerikanerne utviser på sitt beste.

Årabrot låter ikke produsert, men singelens A-side er likevel deilig sjarmerende i all sin upolerte hverdag. Det støyer og slås om hverandre, og det er kjipt at det hele er over før man aner det. Et virkelig funn av en låt som bender på det bildet mange kanskje har av sjangeren: Befriende og uanstrengt. B-siden er noe mer anonym, og her klarer ikke musikerne helt å finne frem til den sjarmen hovedsporet viser til. Men det er helt klart ting å spore også her. Med en solid dose Black Sabbath ispedd punk, har de snodd seg ut en liten nisje. Noe som allerede kan bli spennende å ta en nærmere titt på ved neste korsvei.

Årabrot er et nytt bekjentskap som drar frem en respektløshet vi har sett mer og mer av i det norske musikkmiljøet de siste årene. Nå gjenstår det bare å se om de klarer å følge opp denne smakebiten med en helaftens, skitten energipille.

Legg igjen en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.