Kids Like Us – Hardcore på vei

Kids Like Us – Hardcore på vei

Primitive Records holder snart like høyt tempo som musikken de utgir. Etter all skryten The Team Spirit fikk for sin debut, er turen kommet til kids like us. De befinner seg i det samme området som sine stallkamerater, og leverer en kortspilt plate med raske, humørfylte låter. Vi snakker om klassisk hardcore.

Den unge kvartetten er teknisk kompetente og har allerede levert en lang turne på mindre klubber i utlandet, og ryker forøvrig ut på en ny reise snart. Disse erfaringene har gjort gruppen til en samspilt enhet. Dette høres lett på deres selvtitulerte debut. Her flerrer de inn i lydbildet; over og under hverandre. På scenen må dette være et forrykende skue.

Men alle låtene holder dessverre ikke like høy standard. I det uttrykket bandet har valgt seg, blir det noen ganger litt for statisk. Men kids like us knaller i vei uten å vise nåde, og deler av denne utgivelsen er virkelig effektiv riffutnyttelse.

De har riktignok ikke like mye særegenhet som sine nevnte stallkamerater. Det de mangler i originalitet, tar de igjen i drivende gitarer. Denne gangen leverer kids like us et femten minutter langt tempoløp som holder mål deler av veien.

Hvis kids like us lærer seg å mestre låtskrivingens kunst på en måte som fører de ut av sjangerens regelverk og ut mot legendene, tror jeg man i denne gjengen kan få et artig bekjentskap.

Legg igjen en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.