Beyond The Valley Of The Murderdolls – Glamgoth horror, nullsubstans

Beyond The Valley Of The Murderdolls – Glamgoth horror, nullsubstans

Gærnegutta i Murderdolls går tilbake til glamrøttene sine og injiserer «ho-ho-så-gøyale-gotiske-schlock-horror-tekster i miksen. Tenk forkastede tidlige Guns’n’Roses B-sider: Ræva Hanoi Rocks-coverband med skrekkelig Marilyn Manson-vokal (tror forresten han dukker opp i videoen deres).

Låtene kan splittes i to tematiske kategorier, hvor begge for øvrig er klinisk blottet for hooks: A) Ironiske skrekkfilmgreier (eksempel: She Was A Teenage Zombie, B-Movie Scream Queen). B) Obligatorisk opprør (People Hate Me, Motherfucker I Don’t Care).

Latex, gothsminke, tvangstrøyer, kokain, sug og slikk. Hva har du da? Kanskje et par chlamydia-gropies og omtrent like mye substans som Sigue Sigue Sputnik.

Nei fyttigrisen; takke meg til The Cramps eller Misfits…

Gøran Karlsvik

Legg igjen en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.