Over The Hills And Far Away – Merkverdig renessanse

Over The Hills And Far Away – Merkverdig renessanse

Det er vanskelig å si om man skal kalle dette en sabla lang EP eller en fullengder. Albumet består av ti låter som altså inkluderer liveinnspillinger av gamle låter, to nye, en remake, samt coverversjonen av Over The Hills And Far Away.

På liveinnspillingene beviser finnene at de er et liveband av høyeste klasse. Her serveres imponerende versjoner av blant andre Wishmaster, Beauty And The Beast og The Kinslayer, noe som garantert vil falle i smak hos lyttere som ikke allerede har hørt Nightwish live.

Når det gjelder det nye materialet, 10th Man Down og Away, er dette typiske Nightwish-låter som holder rimelig bra standard. Kanskje ikke gruppen på sitt aller beste, men likevel et knippe oppegående låter.

Så var det tittelsporet da. Av en eller annen merkelig grunn passer Over The Hills And Far Away riktig så bra i denne nye innpakningen. De voldsomme synthriffene og Tarjas fabelaktige vokal gir låten en ekstra tyngde, og matcher uten problemer Gray Moores original.

Pål M. Dimmen

Legg igjen en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.