Simsalabim – Soppsalabim

Simsalabim – Soppsalabim

De som har hørt om Spiritual Beggars vil nok kjenne igjen den svære vokalisten Spice, som også er frontmann i The Mushroom River Band.

Simsalabim er i grunnen blitt et ganske bra album. Man går heldigvis ikke i den typiske stonerfellen, der alle låtene fort blir mer eller mindre identiske. I stedet blander man inn spennende metallelementer som gir det hele mer dybde og substans.

Raske, grumsete riff og hes vokal gjør låter som Simsalabim, Bugs og The Big Sick Machine til et knippe fete rocklåter som må spilles på fullt volum. Å påstå at albumet forventes å sette nye standarder innen heavyrocken (som det så beskjedent heter i presseskrivet) er vel å overdrive en smule, men for all del: En mer metallisk tilnærming til stonerrocken er ikke å forakte!

Forhåpentligvis vil flere band ta lærdom av dette stort sett vellykkede albumet.

Pål M. Dimmen

Legg igjen en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.