Superior Massacre – Ekstremt ekstremt fra Myrkskog

Superior Massacre – Ekstremt ekstremt fra Myrkskog

Siste tilskudd er bassist Demariel, pluss at Destructhor (gitar) nå har tatt over vokalen. I tillegg har vi Secthdamon på trommer. De to siste burde være kjente navn for folk som har hørt Zyklon.

Først ut på Superior Massacre er en støyende intro, tett fulgt av låten Domain Of The Superior. Fra første tone hører man at dette er noe av det mest ekstreme som har blitt sluppet innenfor metallsjangeren. Og det er ikke vanskelig å høre at det er death metal som er Myrkskogs territorium. Her går det unna i et sykt tempo, og det er nesten utrolig at Secthdamon klarer å spille så fort!

Tempoet fortsetter ut i Detain The Skin og Trapped In Torment. På sistnevnte låt begynner skarptromma til tider å gå i et litt mer normalt tempo, noe som også gjelder for Indisposable Deaths. Men det er fortsatt like ekstremt!

Over The Gore er det lengste sporet på skiva, og varer bortimot fem minutter. Dette er en låt med et vanvittig driv, og riffingen her er enorm. Så står Blood Ejaculation og Utter Human Murder for tur. Det skal ikke så mye til for å høre at Destructhor er sentral i låtskrivingen i både Myrkskog og Zyklon; for her spores flere likhetstrekk. Men det som skiller Myrkskog fra Zyklon er først og fremst ekstremiteten.

Siste låt før outroen er Bleeding Wrists. Det er vel ikke stort annet å si at det går i samme tempo, og at intensiteten er like høy.

Det er ikke så godt å si noe om tekstene på Superior Massacre. Men de er nok neppe så veldig dype. Ihvertfall ikke hvis man kan gå ut ifra låttitlene. Men det er vel strengt tatt heller ikke det viktigste i denne sjangeren.

Skiva er spilt inn i Akkerhaugen Studio, noe som ikke er vanskelig å høre, men som heller ikke er negativt. Godeste Akkerhaugen har blitt utrolig dyktig når det gjelder å produsere metal, så all debatten om skiver som er spilt inn der har for lik sound blir etter mitt syn litt barnslig. Hvilket studio klarer å få til forskjellig sound på hver eneste skive?

Liker man ekstrem metal, er Myrkskog nesten et selvskrevet band. Men dette er nok en skive som ikke er så lett fordøyelig så sant du ikke beveger deg innenfor det mest ekstreme i metallverden.

Andreas Haslegaard

Legg igjen en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.