Pretty Things – Unge og lovende?

Pretty Things – Unge og lovende?

Det som farer ut av høyttalerne når Krace setter i gang, er intet mindre enn noe som like gjerne kunne blitt spilt på MTV når som helst. Men dessverre ville det blitt glemt like raskt også. Mesteparten av den nye punken som har dukket opp i kjølvannet av band som Green Day, Offspring og Weezer, er intet mindre enn utrolig kjedelig samlebåndsmusikk.

Alan McGee skal visstnok ha vært på besøk og sett de unge nordmennene spille. Imponert dro han hjem igjen med tanker om å signere Krace. Det er verdt å notere seg at bransjen her hjemme også har fått åpnet øynene for bandet fra Hamar, men man må også huske hva denne industrien tenker mest på: Penger, penger, og atter penger. Da er det fint å se at Krace tar det med ro og venter på det riktige tidspunktet. La oss derfor også håpe de finpusser sitt betydelige musikalske talent før de signerer en eventuell kontrakt.

Musikken til Krace kan ellers karakteriseres som fin og fengende punk. Men bare tiden vil vise om trioen har det som skal til for å bli husket som noe mer enn landets yngste vinnere av NM i rock.

De har definitivt med denne utgivelsen lagt grunnlaget for sin videre utvikling, og nå gjenstår den tunge biten: Å overbevise verden at de er noe mer enn one-hit wonders. Lykke til!

Legg igjen en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.