Dedication – Hardcore så det holder

Dedication – Hardcore så det holder

Men nå er det klart for enda et inferno innenfor hardcoresjangeren. Dedication heter altså den nye skiva til Raised Fist, og det er ikke til å legge skjul på at en så genial produsent som Daniel Bergstrand (Meshuggah og Machine Head) skal ha mye av æren for at albumet har blitt tungt som fy! Produksjonen på Dedication er helt rå, spesielt gitarene og trommene er så heftige og tunge at det er en fryd for øret.

Låtene er erketypisk hardcore, med en vokal som går like fort som toget, en vegg av gitarer, og for det meste ganske korte låter. Disable er den lengste låta med sine nesten fem minutter, men også en av de mest komplette og beste innslagene på hele skiva.

Killing Revenues er også en låt å merke seg. Her har Raised Fist snekret sammen noen dugelige heavy riff, som sammen med meget tøff tromming kan få langt flere en hardcorefans til å slenge litt på hodet.

Det eneste som trekker Dedication litt ned, er at mesteparten av låtene er for like hverandre. Greit nok at de har fått med mange elementer av blant annet tyngre metal, men de kunne med fordel ha variert det hele noe mer. Men når det er sagt, er nok ingen tvil om at Raised Fist er i det øvre sjiktet innen dagens hardcore.

Roar Jørgensen

Legg igjen en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.