Dancing – Mer kvalitet fra Bergen

Dancing – Mer kvalitet fra Bergen

De kan sine ting, gutta i Novocaine og deres Dancing EP. Utgivelsen består av tre låter hvor bandet viser nok av positive egenskaper de kan jobbe videre med. Arrangementene er passe forseggjorte og står bra til vokalistens stemme. Låtene har videre store doser med spennende musikalske temaer som stort sett klarer å holde intensiteten oppe.

Bidragene er riktignok vel lange, og kunne med fordel ha vunnet på en smule redigering her og der. Originaliteten er heller ikke spesielt stor. Det musikalske uttrykket, som ligger et sted mellom Seigmen og Poor Rich Ones, ihvertfall om man legger til en dose Radiohead, har vi hørt før. Men Dancing EP er likevel blitt en fornøyelse å lytte til.

Novocaine føyer seg pent inn i rekken av bergensband det blir spennende å følge med på i tiden som kommer.

Dagfinn Bergesen

Legg igjen en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.