Live On Brighton Beach – Normstock-fest til folket

Live On Brighton Beach – Normstock-fest til folket

I utgangspunktet høres det kanskje ikke så spennende ut med en liveplate basert på en enkeltkonsert – presentert av en enkelt DJ(!). Men de fleste som var tilstede i Brighton denne varme sommerkvelden vil garantert kunne bekrefte det motsatte. For den godeste Fatboy Slim har i stor grad klart å overføre festen sin (som han selv har døpt Normstock) til disse platerillene. Her serverer han kjente og kjære klubbfavoritter på rekke og rad, deriblant Underworlds Born Slippy, Basement Jaxx’ Where’s Your Head At? og Leftfields Phat Planet, for å nevne noen få fra utvalget som er kommet med på platen. I tillegg har han krydret settet med flere spor hentet fra eget repertoar. Han mikser og trikser det hele med entusiastisk innlevelse slik bare en ekte kunstner kan gjøre det.

Han lar ikke en eneste originalinnspilling være i fred for egne innspill, noe som bidrar til å krydre Live On Brighton Beach til en særdeles smakfull lytteropplevelse. Også for oss som ikke var tilstede når begivenheten fant sted.

Paul A. Nordal

Legg igjen en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.