The Big Room – Sprekt fra ungpikene

The Big Room – Sprekt fra ungpikene

M2M har blitt to år eldre siden de debuterte med Shades Of Purple. Og det høres! Låtene har fått et mer voksent preg over seg, mens de små sjarmerende skjønnhetsfeilene som preget jentenes debut er borte.

The Big Room har blitt en gjennomført produsert plate som er betydelig mer orientert mot et noe eldre platekjøpende publikum enn tidligere utgivelser.

Det hele kan likevel bli litt for sukkersøtt iblant. Spesielt er dette fremtredende i balladene. Men stort sett låter The Big Room forfriskende, for den gitarbaserte popmusikken som serveres her er lett å bli glad i.

Singelvalget Everything er det vanskelig å være uenig i. Sammen med de sprekne poprockerne Jennifer og Miss Popular utgjør denne også et av albumets klareste høydepunkter.

M2M har ingenting å skamme seg over. Selv om The Big Room på langt nær har blitt en klassiker, så leverer duoen en plate som har betydelig mer særpreg og sjarm enn hva andre artister innen samme gate står for.

Dagfinn Bergesen

Legg igjen en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.