Rausch – Fæl ompafolkmetal på tysk

Rausch – Fæl ompafolkmetal på tysk

Det er ikke godt å si om Morgenstern er originale eller ikke. De har ihvertfall et spesielt sound; med en blanding av forskjellige folkinstrumenter og standard besetning med gitarer, bass og trommer. Pluss (eller skal vi kanskje si minus) at det blir sunget på tysk. Av vokalistene er det uten tvil den kvinnelige stemmen som fungerer best.

Det hele starter med den originale låttittelen Sie Liebt Mich, som i grunnen setter standard for resten av dette mildt sagt middelmådige verket. Noen av bidragene på albumet er svært preget av disse folkinstrumentene, mens andre har noe mer softmetal-preg over seg. Så man kan vel på en måte si at Morgenstern ihvertfall har fått til litt variasjon.

Det finnes mange gode folkmetalband ute i verden, men Morgenstern er definitivt ikke et av dem. Liker man derimot tysk ompasoftmetal med drøssevis av rare instrumenter, bør man kanskje sjekke ut Rausch. Alle andre bør bare styre laaaangt unna dette!

Roar Jørgensen

Legg igjen en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.