Ten Songs And Hey Hey – God høstmusikk

Ten Songs And Hey Hey – God høstmusikk

Oslobandet Jim Stärk, med blant annet medlemmer fra det høyst oppegående bandet Number Seven Deli, har med Ten Songs And Hey Hey levert et lavmælt og til tider direkte vakkert musikalsk lydspor til ulende høststormer og piskende regn.

Ten Songs And Hey Hey består av elleve (ti låter pluss Hey Hey!) behagelige og engasjerende folkrocklåter som hovedsaklig er tuftet på amerikanske tradisjoner. Det låter tidlig syttitall og vokalist Einar Stokke har en viss stemmelikhet med den britiske folklegenden Nick Drake. Uten at det blir gjennomtrengende plagsomt. Musikalsk slekter de like mye på svenske Kristofer Åström & The Hidden Truck som på amerikanske og britiske likesinnede.

Det meste går pent og pyntelig for seg, men på Pillow og Within Without blir tempoet skrudd opp ørlite slik at lapsteelene, banjoen og pianoet nesten får fritt spillerom. Sistnevnte er til og med nesten utført med allsangtendenser! Men å si at det rocker er vel å ta litt hardt i.

Jim Stärk får vi, for å si det med en klisje, garantert høre mer fra. Ten Songs And Hey Hey er ihvertfall proppet med låter velegnet for mørke høstkvelder.

Dagfinn Bergesen

Legg igjen en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.