Ingi – Overraskende bra demo

Ingi – Overraskende bra demo

Med sin jazzinfluerte stil og en nydelig stemme har Ingi gjennom denne demoen absolutt levert noe som bør bli lagt merke til.

Det har ikke vært lett å ta rede på hvor i karrieren Ingvild Hasund befinner seg, men det anes at hun for øyeblikket står uten platekontrakt. Med litt flaks og medvind bør dette imidlertid og definitivt endre seg.

Etter disse sangene å dømme har Ingi allerede et velstøpt uttrykk kombinert med en tydelig vilje om hvor hun vil med musikken sin. Hvis dette er en førstegangsutgivelse har hun tilsynelatende mye inne fra før. Tør man gjette på en musikkutdannelse?

Høydepunktene her er platas andre spor, Peaches og det påfølgende, Rush. Begge bærer tydelig preg av stemplet jazzballade. Der hvor Peaches er leken og sommerlett, er Rush høststemt med celloakkompagnement. De to andre er ikke langt bak, men de er mer poporienterte og programmerte.

Det er denne jazzpopen som kler Ingi best. I alle fall på denne utgivelsen. Dessuten har hun en stemme som låter aldeles utmerket, og en fremtidig langspiller vil garantert by på audiofile gleder.

Ole Martin Hoel

Legg igjen en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.