Nu Ännu Drygare EP – Bevæpnede mobbeofre tar revansj

Nu Ännu Drygare EP – Bevæpnede mobbeofre tar revansj

Mobbade Barn Med Automatvapen (MBMA) er å anse som en av de mest spennende nye gruppene fra den svenske hip hop-scenen, og er bestående av rimsmedene Organism 12, PST/Q og DJ Embee.

Med på denne EP-en finner vi også skåneraperen Timbuktu og kompisen Chords, som begge var å høre tidligere i år på førstnevntes The Båtten Is Nådd!

Det er ikke mye tvil om at dette kan bli det nest store fra Sverige. Etter å ha hørt to av låtene som blir presentert her er det bare å glede seg til hele albumet dukker opp. Låtene er herlig beatsikre. På en slik måte at man med letthet kan slenge hodet frem og tilbake på ekte hip hop-vis.

Best ut av de fire sporene kommer tittellåten Nu Ännu Drygare og Förr Eller Senare, der de har fått hjelp av forrenevnte Timbuktu og Chords. Sammen med disse godguttene blir det maskinpistolrimsmiing for alle pengene. Rimene sitter hardt og riktig på en tett beat.

Det som gjør at denne EP-en ikke stiger opp på pallen er det slappe lydbildet som rir de to andre låtene. De enten blir for slappe, eller så ligner for mye på Timbuktus eget materiell. Ikke at det nødvendigvis er en stort minus, men det føles allikevel litt lite kreativt.

Det er bare å håpe at MBMA klarer å rette på dette til albumslipp, slik at dette kan bli en helmaks svensk hip hop-skive. Enn så lenge får vi kose oss med Advance Patrol sin lykketreff på Utskivna

Andreas Haslegaard

Legg igjen en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.