Panorama blir ny!

Panorama blir ny!

Selv om ikke alle delene er 100% ferdig er det mye å by på. Det er nå mulig å registrere seg som bruker av tjenesten Panorama.no. Dette gir deg mulighet til å kommentere både nyhetsartikler og anmeldelser, delta i diskusjoner i vårt (kommende) diskusjonsforum, stemme frem dine favoritter og delta i avstemninger, konkurranser, motta nyhetsmail med mer. (Klikk her for å registrere deg som bruker.)

Vi kan også tilby søkefunksjoner for å dekke de fleste behov, inkludert søk i gamle artikler som enda ikke har blitt overført til det nye systemet. Foreløpig gjenstår det nesten 3000 anmeldelser før alt er på plass i det nye systemet.

Artistene som anmeldes presenteres nå på hver sin side, og er fordelt inn i sjangere og stilarter som gjør det lettere å finne liknende artister. Alle artikler og plater som anmeldes for hver artist blir også samlet slik at du lettere kan lese alt om dine favoritter. Du kan tipse deg selv eller andre om plater du liker ved hjelp av send tips funksjonen.

Dersom du ønsker å benytte muligheten på noen som helst måte (f.eks. reklamekampanje) i forbindelse med lanseringen ta kontakt på panorama@panorama.no.

Sjekk også ut den heftige konkurransen med stor Zailor-pott i premie!

Daniel Ingulfsen

Legg igjen en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.