Scroll To Top

Raringen Jack White

Nylig kunne han fortelle VH1.com at han liker å se filmen fra operasjonen han måtte i gjennom, etter at han skadet den ene fingeren sin i en bilulykke i sommer.

– Jeg har alltid vært interessert i sånne ting, sier han.
– Jeg har alltid sett på operasjonsdokumentarer på TV, og jeg syntes det var en interessant liten film. Fordi de spilte White Stripes over anlegget i operasjonsrommet. Du kan se ansiktene deres, deretter at de åpner fingeren og setter skruer inn i den. Så kommer røntgenundersøkelsen, og helt mot slutten sier doktoren at det var vakkert. Jeg synes rett og slett at det var kult.

Ikke PR-stunt
Et lite klipp av operasjonen ble faktisk lagt ut på The White Stripes‘ hjemmeside, for å bevise overfor skeptikerne som ikke har trodd på at han har brukket fingeren, at det faktisk har skjedd. Noen har nemlig trodd at hele greia har vært et PR-stunt for å slippe å spille de oppsatte konsertene i Europa, kan VH1.com melde.

Herr White har i hvertfall bevist både det ene og andre med sitt lille stunt.

Om skribenten

Frode Fossvold-Jørum

Skrev min første anmeldelse for Panorama i 1999 og har siden holdt det gående. Svak for den gode melodi og fengende gitarriff. I spekteret mellom metal og gitarpop er der jeg trives best, men hører gjerne på både jazz og hiphop. Singer-songwriters kjeder meg stort sett. Bachelor i kulturarbeid og stort sett jobbet innenfor kultur. Jobber til daglig som kommunikasjonsmedarbeider på NTNU. Har vært vokalist i det ganske ambisjonsløse hardrockbandet Rebolt. Fotograferer også en del og har et bra arkiv med konsertfoto. Hevder ikke å vite bedre enn deg. Følg meg på Spotify: http://open.spotify.com/user/rawky Last.fm: http://www.last.fm/user/rawky/

kommentarer