Raringen Jack White

Raringen Jack White

Nylig kunne han fortelle VH1.com at han liker å se filmen fra operasjonen han måtte i gjennom, etter at han skadet den ene fingeren sin i en bilulykke i sommer.

– Jeg har alltid vært interessert i sånne ting, sier han.
– Jeg har alltid sett på operasjonsdokumentarer på TV, og jeg syntes det var en interessant liten film. Fordi de spilte White Stripes over anlegget i operasjonsrommet. Du kan se ansiktene deres, deretter at de åpner fingeren og setter skruer inn i den. Så kommer røntgenundersøkelsen, og helt mot slutten sier doktoren at det var vakkert. Jeg synes rett og slett at det var kult.

Ikke PR-stunt
Et lite klipp av operasjonen ble faktisk lagt ut på The White Stripes‘ hjemmeside, for å bevise overfor skeptikerne som ikke har trodd på at han har brukket fingeren, at det faktisk har skjedd. Noen har nemlig trodd at hele greia har vært et PR-stunt for å slippe å spille de oppsatte konsertene i Europa, kan VH1.com melde.

Herr White har i hvertfall bevist både det ene og andre med sitt lille stunt.

Frode Fossvold-Jørum

Skrev min første anmeldelse for Panorama i 1999 og har siden holdt det gående. Svak for den gode melodi og fengende gitarriff. I spekteret mellom metal og gitarpop er der jeg trives best, men hører gjerne på både jazz og hiphop. Singer-songwriters kjeder meg stort sett. Bachelor i kulturarbeid og stort sett jobbet innenfor kultur. Jobber til daglig som kommunikasjonsrådgiver ved NTNU. Har også podkasten "Musikkelskerne" som startet sommeren 2021. Fotograferer også en del og har et bra arkiv med konsertfoto. Hevder ikke å vite bedre enn deg. Følg meg på Spotify: http://open.spotify.com/user/rawky Last.fm: http://www.last.fm/user/rawky/

Legg igjen en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.