Enda en helt har falt

Enda en helt har falt

En rekke nettsteder og radiostasjoner har meldt at låtskriveren gikk bort torsdag, i en alder av 34 år. Rapporter tyder på at han ble funnet i sin leilighet i Los Angeles av en av Smiths venner. Han hadde et knivstikk i kroppen, men politiet mener er årsaken til det tragiske dødsfallet er selvmord.

Han klarte i løpet av kort tid å oppnå stor respekt både fra sitt publikum og sine samtidige med strålende album som Either / Or og XO.

Han fikk også et kommersielt gjenombrudd på midten av nittitalet når låten Miss Misery fra lydsporet til filmen Good Will Hunting ble nominert til en Oscar. Elliott Smith etterlater seg en stor familie og mange venner.

Legg igjen en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.