Rabbit EP Pt 1 – Stabil americanaflørt

Rabbit EP Pt 1 – Stabil americanaflørt

Det er altså mange gode musikere som har influert Poormans Hollywood. Gruppen spiller en klassisk form for amerikansk gitarrock, som bæres frem av den meget kyndige og karismatiske vokalisten Thomas Larsen.

Og dette låter ganske ok til debutanter å være. Men like fullt mangler gruppen det lille ekstra, som tar musikken opp til et nivå som gjør den spesielt minneverdig. Det blir for lite fart over Rabbit EP, og for mye træling. Americanafaktene kommer ikke til sin rett på de fem sporene på den egenproduserte ep-en.

Denne anmelderen benyttet muligheten til å få med meg Poormans Hollywood live på Skuret i Oslo i forrige uke, og kan røpe at de er et brukbart liveband, selv om de sleit med å finne en fornuftig vinklig på settet sitt. Den som sagt dyktige vokalisten Larsen tok for mye plass på scenen, og resten av bandet manglet kort og godt den selvtilliten et bra liveband må være i besittelse av.

Men til tross for at denne ep-en ikke er super, er dette et band undertegnede akter å følge med på fremover. Når de en gang kommer med en langspiller, vil den helt sikkert ha mye bra å tilby til den store fanskaren som americana har her i landet.

Andreas Haslegaard

Legg igjen en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.