Konserttips: Gratis funkrock til folket!

Konserttips: Gratis funkrock til folket!

Etter at denne musikkjunkien nå har sett Focolift sparke liverumpe to ganger, er han ikke lenger i tvil. Vi har her å gjøre med at av de aller beste bandene her til lands, som ennå går rundt uten platekontrakt.

Det er derfor på tide å samle sammen alle dine beste venner, og legge turen ned på Blue Monk denne helgen. Slik at dere i felleskap kan på oppleve denne smukt samspilte gjengen spille funky musikk rett fra hjertet. Dette er en gruppe som fortjener et stort, entusiastisk publikum som vet å sette pris på bra musikk. Så det er bare å møte opp, og oppleve et forrykende liveband i levere varene uten at det koster deg en krone.

De spiller opp til dans fredag 16. og lørdag 17. januar på Blue Monk Pub. Settene begynner klokken 23 begge dager. Gratis inngang.

SES!

PS! Du finner Blue Monk her.

Andreas Haslegaard

Legg igjen en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.