Paul Weller – Under The Influence – Variert og underholdende

Paul Weller – Under The Influence – Variert og underholdende

Og Paul Wellerhar hentet sin inspirasjon fra flere hold. Den musikalske spennvidden er overraskende stor. Her finner vi alt fra rhythm’n’blues (blant annet Slippin’ And Slidin’ med Little Richard), via folk- og singer-songwritere (Ritchie Havens), jazz (Charles Mingus, John Coltrane), soul (blant annet Marvin Gaye) til gospel (Blind Boys Of Alabama) og britisk pop (Kinks’ noe ukjente Big Black Smoke).

Ellers består Paul Weller – Under The Influence også av bidrag fra navn som Big Youth, John Holt og D’Angelo.

Nå vil nok neppe alt falle i like god jord hos enhver Weller-fan, men samlingen er likevel blitt svært underholdende, og kanskje ikke minst varierende. Og dersom ikke dette er noe for alle, så er det i hvert fall basert på Paul Wellers egen smak.

Dagfinn Bergesen

Legg igjen en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.