Weezer-DVD: Datoen satt

Weezer-DVD: Datoen satt

DVD-en kommer som tidligere meldt til å få en spilletid på mellom tre og tre-og-en-halv time og kommer til å inneholde alle bandets videoer, massevis av stoff som aldri er vist fra både tidlig og sent i karrieren. I tillegg inkluderer utgivelsen konsertklipp og andre godsaker.

Bandets debutalbum, Weezer også kjent som The Blue Album, vil altså komme i en spesialutgave. Det er på tale med en utgave med to CD-er i serien Universal Deluxe Edition, og disse utgivelsene kommer til å ha mange nye og kule bilder i omslaget og ellers inneholde flere bonusspor. I tillegg til kommentarer fra bandet og tekstene til låtene (som opprinnelig ikke var å finne på originalutgavene). For ikke å glemme at alle B-side-sporene fra denne epoken kommer til å bli inkludert sammen med spesielle rariteter og materiale som aldri tidligere er offisielt utgitt.

Release dato for både DVDen og albumet er altså 23. mars, men om vi kjenner Interscope rett, får vi være forberedt på en utsettelse. Men nå har man i hvertfall en dato å forholde seg til. Fotograf: Epitaph

The Special Goodness
For å døyve smertefulle ventekramper anbefales det forøvrig å plukke opp nyutgaven av Land Air Sea, albumet til Patrick Wilsons band, The Special Goodness. Mannen er for de fleste kjent som trommis i Weezer, men spiller her for mange overraskende nok knallgodt på gitar og synger på sin høyst personlig måte. Bandet, som også består av eks-Rocket From The Crypt og nåværende Offspring-medlem Atom Willard på trommer, ga i fjor ut det samme albumet selv, men ble plukket opp av Epitaph som nå gir ut en nyversjon av plata. De største forandringene er et nytt cover og forandring på låtrekkefølgen, men noen forbedringer rent lydmessig er nok gjort.

Som Pat selv sier i en pressemelding: «Dear listeners, Our cd makes me feel nice and I suspect it will make you feel nice too. When you listen then we will share in the glory together! Sound waves will travel into the universe and be picked up by some advanced civilization and although they aren’t human, they will recognize the universal power of musical harmony. Sweet.»

Livet blir dermed ganske ålreit for oss Weezer fans denne våren, selv om bandets femte studioalbum (og som skal produseres av Rick Rubin) fortsatt er i pre-produksjon… Men som alltid med dette bandet, er det bare å følge med på Weezers hjemmeside for å få de siste nyhetene rundt innspillingen.

Oppdatert 10.02.2004: Låtene blir som følger:

Disk en – Weezer

1. My Name Is Jonas
2. No One Else
3. The World Has Turned And Left Me Here
4. Buddy Holly
5. Undone (The Sweater Song)
6. Surfwax America
7. Say It Ain’t So
8. In The Garage
9. Holiday
10. Only In Dreams

Disk To – Dusty Gems and Raw Nuggets

1. Mykel and Carli (b-side)
2. Susanne (b-side)
3. My Evaline (b-side)
4. Jamie (originally appeared on DGC rarities)
5. My Name Is Jonas (live b-side)
6. Surfwax America (live b-side)
7. Jamie (live acoustic b-side)
8. No One Else (live acoustic b-side)
9. Undone (previously unreleased kitchen tapes)
10. Paperface (previously unreleased kitchen tapes)
11. Only In Dreams (previously unreleased kitchen tapes)
12. Lullaby For Wayne (previously unreleased pre-production recording)
13. I Swear It’s True (previously unreleased pre-production recording)
14. Say It Ain’t So (original album mix)

Frode Fossvold-Jørum

Skrev min første anmeldelse for Panorama i 1999 og har siden holdt det gående. Svak for den gode melodi og fengende gitarriff. I spekteret mellom metal og gitarpop er der jeg trives best, men hører gjerne på både jazz og hiphop. Singer-songwriters kjeder meg stort sett. Bachelor i kulturarbeid og stort sett jobbet innenfor kultur. Jobber til daglig som kommunikasjonsrådgiver ved NTNU. Har også podkasten "Musikkelskerne" som startet sommeren 2021. Fotograferer også en del og har et bra arkiv med konsertfoto. Hevder ikke å vite bedre enn deg. Følg meg på Spotify: http://open.spotify.com/user/rawky Last.fm: http://www.last.fm/user/rawky/

Legg igjen en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.