Programmet til Alarm-showet er klart

Programmet til Alarm-showet er klart

Showet, som for øvrig sendes direkte på NRK Petre og som i tillegg går i opptak og kommer i Lydverket på NRK1, åpnes av Black Diamond Brigade som nylig ga ut en singel med en slående coverversjon Kiss-låten Black Diamond. Bandet teller medlemmer fra Satyricon, Turboneger, Amulet Ralph Myerz og Faith No More.

Ellers er årets Alarm-show preget av en rekke navn som har markert seg tydelig på den norske musikkscenen gjennom det siste året. Publikum- og kritikerfavorittene Thomas Dybdahl (bildet), Magnet og Pleasure stiller alle med fullt band på hovedscenen, og det samme gjør King Midas og hip hop-essene i Equicez, som for anledningen har med seg Jaa9 & OnklP.

Navn for fremtiden
På en litt mindre scene, kalt bi-scenen, er det i tillegg anledning til å oppleve noen av årets store nye by:Larm-håp. 14 år gamle Matias Tèllez fra Bergen er allerede spådd en lysende karriere og spiller for anledningen med sitt faste band Foliage. Trøndelagsbandet The Lionheart Brothers, som i fjor imponerte stort med debutalbumet White Angel Black Apple (som blant annet ble belønnet med fem solide stjerner i Panorama), får også sjansen til å vise seg frem for en fullsatt sal, mens oslobaserte Palermo er et annet by:Larm-navn som allerede har markert seg sterkt gjør det samme. Siste navn ut på bi-scenen er Ørstas store hip hop-håp Side Brok.

Konferansierer og programledere for showet er i år som i fjor NRK-duoen Rune Nilson fra Lydverket og Kristin Winsents fra MusikkMusjonen. Billetter til showet kan kjøpes gjennom Alarms nettsider alarmweb.org, hvor det for øvrig fremdeles er mulig å avgi stemme til dine egne favoritter blant de nominerte.

Pyro inviterer til vorspiel
Dersom du vil ha full uttelling av årets Alarm-fest, er det verdt å nevne at Pyro (hardslående musikkprogram på Petre, red.anm.) inviterer til vorspiel i Teatergarasjen fra klokken 19 samme kveld. Programleder Asbjørn Slettemark og makker Totto Mjelde lover følgende:
«Fra klokken 19 inviterer Pyro til vorspiel i Teatergarasjen. Det blir røyk. Det blir rock. Det blir pyroeffekter. Det blir tårer. Det blir lær. Det blir filmatiske tilbakeblikk. Det blir vakkert… I tillegg spiller coverbandet Kick Out The Jamz med medlemmer fra Ralph Myerz & The Jack Herren Band, Royal Rooster og Clown deilige klassikere fra scenen sammen med gjestevokalister som Karin Park og flere kjente popstjerner. Garantert eneste sjanse til å se Karin Park fremføre Kiss-låter…
You wanted rock. You got rock. Og i tillegg verdens beste vorspiel.

Kick Out The Jamz er:
Johnny Highway (Ralph Myerz & The Jack Herren Band, Magnet, Black Diamond
Brigade)
Ben Hellfire (Clown, Royal Rooster)
Buddy Rockett (Nathalie Nordnes Band???!)»

Paul A. Nordal

Legg igjen en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.