World 2003 – Kliss-klasspop

World 2003 – Kliss-klasspop

Rhythm Fantasy er en kvinneduo bestånde av Reiko Nishida samt den USA-fødte Marylyn Lo. De er signet på labelet Vaudeville Park Records, som for øvrig ble startet av frontfiguren i The Penelopes; Tatsuhiko Watanabe. Han er også med på dette syv spor lange andrealbumet, World 2003, hvor han programmerer, gitarklimprer og keyboardtafser.

Selv om popstorebroren altså har hatt en finger med i spillet på denne platen, er den ikke nødvendigvis banebrekkende god. Der hvor The Penelopes utfordrer innimellom mye kliss, går Rhythm Fantasy rett på sak. Det vil si at selv om låtene er underholdene nok i tilmålte doser, er det ikke mer spennende enn at alt er glemt etter den lille halvtimen dette varer.

For å kunne kalle dette minneverdige toner mangler resultatet helt essensielle ting. Momenter som tar bidragene opp på et nivå som gjør dem til noe mer enn lett forglemmelige, streite popballader. Egenskaper som ikke alle kan skryte på seg å ha. Og dessverre gjelder dette altså for Rhythm Fantasy sin del også.

Men klarer du å få i stand en pakkeavtale som inkludere denne platen, samt noe av The Penelopes, ser denne anmelderen ingen grunn til å takke nei. Det er ikke trist musikk, bare ikke så veldig spennende at det gjør noe…

Andreas Haslegaard

Legg igjen en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.