Smash Hits – Garage Extraordinaire

Smash Hits – Garage Extraordinaire

Garagerock krever låtskrivere med teft og respektløs behandling av sjangerens standarder. Ikke alle klarer å behandle soulmusikken på den samme elektriske måten som The Detroit Cobras. Heller ikke alle greier å skape funk innenfor hardcore, som er den lydrike ideologien til The (International) Noise Conspiracy. King Khan er en strålende frontmann med trøkk, og Smash Hits er et massivt lydverk av nettopp funk, soul og hardt slamrende garagerock.

Det hele åpner med en sjangerjobb: Torture er en reinspilt rocker. Men det tar ikke lang tid før de finner frem til sjela i garasjen. Shivers Down My Spine er fem minutter med blueslengsel og hylende horn, med Khan i storform.

Med sitt utvidede garageband har King Kahn funnet frem til et sound de har arvet like mye fra The Specials og Madness, som fra amerikanske helter som James Brown og Funkadelic. Resultatet er et av de friskeste innslagene som har dukket opp på platefronten den siste tiden.

Smash Hits er strålende musikk for kalde januarkvelder når stormkast herjer utenfor vinduet. Vi snakker om musikk som får det til å rykke i rockefoten, og som kan mane frem svette smil og høylydt glede. King Khan & His Shrines er et band som setter pris på livet. Grip dagen sammen med dem!

Legg igjen en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.