Vinnere av Bergman Rock-billetter trukket!

Vinnere av Bergman Rock-billetter trukket!

Bergman Rock er som mange sikkert kjenner til den engelske alter egoet til de svenske rockebikkjene bob hund, de ga i fjor ut sitt første album og er nå aktuelle med singelen Jim. At Thomas Öberg og de fem andre er en fryd å oppleve live er heller ingen direkte overdrivelse, og man må jo regne med at de har mye av den samme energien i sceneuttrykket selv om den særegne skånske språkdrakten er bytta ut til fordel for (?) engelsk.

For å vinne mått du svare riktig på følgende spørsmål:
Hva heter coverdesigneren bob hund har brukt til utgivelsene sine?

Alle som svarte visste at dette var Martin Kann, og vi har trukket ut Amund Lie Nitter fra Langhus og Marit Selberg Sigurdson fra Bø i Telemark som begge kan ta med seg en venn/venninne/kjæreste/søster/bror/hvemsomhelst på konsert.

Vi gratulerer vinnerne og takker Rockefeller for premier!

Stig Aasheim

Legg igjen en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.