Søskenkjærligheten borte?

Søskenkjærligheten borte?

Det er Heat Magazine som kan fortelle oss at de to hissige britene nok en gang har gått i strupen på hverandre. Dette er langt fra første gang det har oppstått gnisninger mellom de to brødrene som sammen er de eneste originalmedlemmene igjen fra bandet Oasis.

Svanesang?
Det kan se ut til at bandet sjette plate, som skulle produseres av Death In Vegas, nå kan bli bandets svanesang. Ryktene vil også ha det til at nevnte produsenter skal ha «skylden» i riften mellom brødrene. Noel skal nemlig ha gitt begge produsentene sparken da han ikke likte retningen de tok, til Liams store fortvilelse.

Fram og tilbake, like langt
Uansett så er det vel umulig å forutste hva som kommer til å skje. Helt siden Oasis fikk sitt gjennomslag med plata Definitely Maybe (1994), så har det vært spekulasjon om hvorvidt bandet skulle oppløses på grunn av de to brødrenes stadige krangling og slåssing. Det ender stort sett i en heftig publisert gjenforening de to brødrene i mellom og det er vel ingen stor grunn til å forvente noe annet denne gang.

Ingen blir vel spesielt sjokkert om ikke den nye plata dukker opp innen årets utgang og nok engang selger i uante mengder, mye takket være ukesvis med avisoppslag rundt «krigingen» innad i bandet.

Stian Pride

Legg igjen en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.