Vinnere av Valentourettes-konkurransen trukket!

Vinnere av Valentourettes-konkurransen trukket!

Valentourettes er som vel mange vet et hyllestband til rockepoeten Jokke Nielsen. Bandet består av folk som spilte sammen med Jokke i Valentinerne og Tourettes. Gitarist Petter Baarli, bassist Petter Pogo og trommeslager Runar ’Kula’ Johannesen fikk med seg Jokke-fan Vidar Rugset som vokalist til Stavanger Punkrockfestival i 2003, en konsert som gikk så bra at gutta bestemte seg for å gjøre mer ut av det.

Nå stiller de altså på Rockefeller søndag 16. mai, en dato som gir fans av norsk rock gode minner. Det var tradisjon for store konserter den dagen på Rockefeller i mange år. I tillegg til bandet selv stiller fire av Norges mest profilerte rockevokalister opp som gjester i løpet av kvelden, alt ligger dermed til rette for en kveld som kan gå inn i rekken av legendariske 16.mai-konserter!

Vi hadde billett til 3 heldige vinnere, for å vinne måtte man svare Petter Pogo på dette spørsmålet: Hvem av gutta i Valentourettes spilte i Valentinerne?

Og vinnerne er:
Espen Bråthen fra Hønefoss, Kari Anne Bakken fra Kolsås og Fredrik Mietle Indergaard fra Oslo. Vi gratulerer vinnerne og takker ArtPro for premiene!

Stig Aasheim

Legg igjen en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.