Arvikavinnere trukket!

Arvikavinnere trukket!

Arvikafestivalen har vokst seg til å bli en av de mest populære i Sverige, av såkalt vanlige rockefestivaler er det nok bare Hultsfred som er større. Men, selv om den er populær har den bevart følelsen av å være på en liten festival, noe man kanskje ikke kan si om en del av de andre kjente festivalene i Norden.

Det begynte som en nesten helsvensk affære i 1992 (Danske Boghandle var eneste ikkesvenske band på plakaten) og har på de 12 årene etterpå hatt store internasjonale navn og up-and-coming svenske navn side om side på de forskjellige scenene. De har alltid hatt en forkjærlighet for synth- og gothscenen, noe headlinere som Sisters of Mercy, Einsturzende Neubauten, Prodigy, Young Gods, Front 242, Paradise Lost, Fields of The Nephilim, Laibach, The Orb, Primal Scream, The Cure, Soft Cell og DAF vel viser.

Årets festival har foreløpig følgende headlinere og andre interessante artister:
Kraftwerk, Echo & The Bunnymen, The Soundtrack of Our Lives, Skinny Puppy, My Dying Bride, The Immortal Lee County Killers, Jens Lekman, Faithless, Broder Daniel og Auf der Maur.

Et annet pluss med denne festivalen er også at det ikke er langt fra det sentrale østland til Arvika, og har man ikke tilgang på egen transport så går det festivalbuss fra Oslo. Ikke dumt!

Spørsmålet vi stilte var:
Under hvilket navn er vokalisten og frontmann Torbjörn Lundberg i The Soundtrack of Our Lives bedre kjent?

Og de aller fleste visste at dette er Ebbot (Tobbe baklengs), men dessverre er det bare to av dere som vinner, og de to er:
Odd Arild Tranum fra Fjellhamar
Aase Helene Rogne fra Oslo

Vi gratulerer vinnerne og takker bpop for premiene!

Stig Aasheim

Legg igjen en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.