Rockens bestefars beste

Rockens bestefars beste

Det er en liten begivenhet når Neil Young gir ut et album med sitt beste materiale. I motsetning til mange av dagens artister (Britney Spears, Travis, KoRn og Robbie Williams, som også kommer med sine hitsamlinger i løpet av året), så ventet Young åtte år og elleve album før hans første kom.

Få best-of samlere
Neil Young har heller ikke noen tradisjon for å gi ut samlere med hans beste i samme frekvens som for eksempel Bob Dylan, Rolling Stones og Elton John, men han har til gjengjeld en forkjærlighet for liveopptak. Disse opptakene har, som alt Youngs materiale, vært av svært varierende hell.

En med de aller minste forutsetninger for å lykkes, men som endte opp med å gjøre nettopp det er MTV Unplugged. Neil Young var ifølge MTV i særdeles dårlig humør og var ikke å finne kort tid før konserten skulle begynne. Det endte med at han plutselig dukket opp, satte seg ned og spilte inn et fornøyelig akustisk sett med kjente og ukjente låter.

Følgende sanger blir å finne på den kommende Greatest Hits:

Down By The River
Cowgirl In The Sand
Cinnamon Girl
Helpless
After The Gold Rush
Only Love Can Break Your Heart
Southern Man
Ohio
The Needle And The Damage Done
Old Man
Heart Of Gold
Like A Hurricane
Comes A Time
Hey Hey, My My (Into The Black)
Rockin’ In The Free World
Harvest Moon

Stian Pride

Legg igjen en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.