The Roots til Oslo

The Roots til Oslo

Det begynner å bli en stund siden hip hopens fremste innovatører og liveband The Roots var i Oslo på besøk. Faktisk er det tre studioplater og en liveplate siden sist de var her, og det er derfor en utrolig stor glede å kunne meddele at de tirsdag 30. november igjen blir Fotograf: T. Hopkinså se på Rockefeller. Dette kommer til å bli en magisk aften, så det er bare å kjøpe billetteførst ved aller første anledning.

Vær rask
Slike koster tre hundre kroner per stykk, inklusive billettavgiften, og kan kjøpes på Posten. Det blir trolig en av årtes sterkeste konsertopplevelser, så det er best å kjøpe billetter. For er det én gang du ikke vil stå med skjegget i en postkasse så er det når The Roots er i byen…

Andreas Haslegaard

Legg igjen en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.