Johndoes nordnorske turnedagbok – dag 4

Johndoes nordnorske turnedagbok – dag 4

Fredag 29. oktober 2004 – Tromsø:

Tromsø og Studenthuset Driv. Vi er i mer eller mindre kraftig bakrus alle sammen. En nachos-middag etter lydsjekk gjør ikke turnémagen mindre ustabil, og vi må klaske hverandre i trynet med våte håndklær for å få opp piffen før konserten.

Energien tar seg opp
Support-bandet Randi Leinans Pønkorkester gjør oss ganske glade til sinns, og gir Fotograf: Johndoeoss en smule energi. Terje Uv supplerer med å bøtte en ålreit dose rødvin. Hyggelig er det også å høre at konsertene i Nesna og Harstad ble belønnet med terningkast fem i de respektive lokalavisene – og til sammen gir dette oss en bra drive. Er fornøyd, svett og klar for mer pils etter gig.

Hooker opp med gamle Tromsø-bekjente, og deler frustrasjon over at Platebaren Feedback har gått til helvete. Stikker etterhvert mot Blå Rock, der vi selvfølgelig blir møtt med bleke rockere i Dead Moon-trøyer, lett dansende til The Cramps.

Tromsø er en parodi på seg selv, men likevel en bra by. Øystein finner det for godt å kjøre sin geniale Bør Børson-parodi på hotell-resepsjonisten, før det definitivt er leggetid for alle mann.

Jonas, Johndoe

Johndoes nordnorske turnedagbok – dag 1
Johndoes nordnorske turnedagbok – dag 2
Johndoes nordnorske turnedagbok – dag 3
Johndoes nordnorske turnedagbok – dag 4
Johndoes nordnorske turnedagbok – dag 5

Frode Fossvold-Jørum

Skrev min første anmeldelse for Panorama i 1999 og har siden holdt det gående. Svak for den gode melodi og fengende gitarriff. I spekteret mellom metal og gitarpop er der jeg trives best, men hører gjerne på både jazz og hiphop. Singer-songwriters kjeder meg stort sett. Bachelor i kulturarbeid og stort sett jobbet innenfor kultur. Jobber til daglig som kommunikasjonsrådgiver ved NTNU. Har også podkasten "Musikkelskerne" som startet sommeren 2021. Fotograferer også en del og har et bra arkiv med konsertfoto. Hevder ikke å vite bedre enn deg. Følg meg på Spotify: http://open.spotify.com/user/rawky Last.fm: http://www.last.fm/user/rawky/

Legg igjen en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.