Scroll To Top

Johndoes nordnorske turnedagbok – dag 4

Artister: Sjangre: , ,

Fredag 29. oktober 2004 – Tromsø:

Tromsø og Studenthuset Driv. Vi er i mer eller mindre kraftig bakrus alle sammen. En nachos-middag etter lydsjekk gjør ikke turnémagen mindre ustabil, og vi må klaske hverandre i trynet med våte håndklær for å få opp piffen før konserten.

Energien tar seg opp
Support-bandet Randi Leinans Pønkorkester gjør oss ganske glade til sinns, og gir Fotograf: Johndoeoss en smule energi. Terje Uv supplerer med å bøtte en ålreit dose rødvin. Hyggelig er det også å høre at konsertene i Nesna og Harstad ble belønnet med terningkast fem i de respektive lokalavisene – og til sammen gir dette oss en bra drive. Er fornøyd, svett og klar for mer pils etter gig.

Hooker opp med gamle Tromsø-bekjente, og deler frustrasjon over at Platebaren Feedback har gått til helvete. Stikker etterhvert mot Blå Rock, der vi selvfølgelig blir møtt med bleke rockere i Dead Moon-trøyer, lett dansende til The Cramps.

Tromsø er en parodi på seg selv, men likevel en bra by. Øystein finner det for godt å kjøre sin geniale Bør Børson-parodi på hotell-resepsjonisten, før det definitivt er leggetid for alle mann.

Jonas, Johndoe

Johndoes nordnorske turnedagbok – dag 1
Johndoes nordnorske turnedagbok – dag 2
Johndoes nordnorske turnedagbok – dag 3
Johndoes nordnorske turnedagbok – dag 4
Johndoes nordnorske turnedagbok – dag 5

Om skribenten

Frode Fossvold-Jørum

Skrev min første anmeldelse for Panorama i 1999 og har siden holdt det gående. Svak for den gode melodi og fengende gitarriff. I spekteret mellom metal og gitarpop er der jeg trives best, men hører gjerne på både jazz og hiphop. Singer-songwriters kjeder meg stort sett. Bachelor i kulturarbeid og stort sett jobbet innenfor kultur. Jobber til daglig som kommunikasjonsmedarbeider på NTNU. Har vært vokalist i det ganske ambisjonsløse hardrockbandet Rebolt. Fotograferer også en del og har et bra arkiv med konsertfoto. Hevder ikke å vite bedre enn deg. Følg meg på Spotify: http://open.spotify.com/user/rawky Last.fm: http://www.last.fm/user/rawky/

kommentarer