Susperia overtar nominasjon

Susperia overtar nominasjon

Alarm ser ingen grunn til å gå på tvers av artistenes egne ønsker. Det tjener ingen på. Stiftelsen Alarm har derfor valgt å følge Darkthrones anmodning om å trekke deres album fra nominasjonen til Alarm 2005, heter det i en pressemelding fra Alarm.

Darkthrone var opprinnelig nominert til en Alarm-pris i klassen metal for albumet Sardonic Wrath, som av Panoramas anmelder ble beskrevet som et av årets beste black metal-album og belønnet med en femmer på stjerneskalaen. Albumet Unlimited med Susperia er ikke blitt anmeldt her i Panorama, men har jevnt over blitt godt mottatt i både inn- og utland.

Paul A. Nordal

Legg igjen en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.