Love The Cup – Lovende fra Skottland

Love The Cup – Lovende fra Skottland

2004 ble året da skotske Franz Ferdinand gikk fra å være et av mange band i det store intet, til å bli et av popmusikkens mest omtalte prosjekter. Og hvis geografi noen gang har noe å si for hvem som kommer til å bli popis, er mulighetene tilstede for at bandet Sons And Daughters kan bli det neste store fra de britiske øyer.

Bandet som består av David Gow (trommer), Adele Bethel (vokal), Ailidh Lennon (bass) og Scott Paterson (vokalist/gitarist) har kanskje ikke det samme pop-potensialet som storebror Franz Ferdinand. Men de har utvilsomt mye rock ’n’ roll-glede på hjertet som de vil spre til oss, de umettelige indierockjunkiene.

Kvartetten opererer i et uttrykk som befinner seg et sted mellom blues, rock ’n’ roll og en aldri så liten dose folkpop. En blanding som gjør denne gjengen senter for en smeltedige av spennende sjangere, noe som igjen vekker forhåpninger om hva fremtiden vil bringe med dette bandet.

Det er en kompakt og god lyd på det materialet som blir oss presentert på dette minialbumet. Fortsetter de i samme sporet fremover vil både den bebudede langspilleren, og ikke minst deres opptreden i Middelalderparken senere i år, være noe å se frem imot.

Andreas Haslegaard

Legg igjen en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.