Pete Doherty i slåsskamp på scenen

Pete Doherty i slåsskamp på scenen

Foto: EMI Music

Det kan virke som om Doherty aldri skal slutte å lage furore, både på og utenfor scenen. I følge BBC var den tidligere The Libertines-vokalisten nylig involvert i et slagsmål på scenen med kollega Patrick Walde. Konserten , som ble holdt på legendariske The Brixton Academy, og skal ifølge rapportene ha utartet seg allerede fra starten av, da Doherty måtte legge inn en pause i settet for å hindre at folk som sto foran ble skadd av press bakfra.

Vennlig håndgemeng
Etter at konserten kom i gang igjen kom ulykkesfuglen «i skade» for å trekke ut til Waldes gitarledningen. Han svarte med å sende noen solide slag i retning Doherty. Det hele endte med at de to kamphanene ble separert, slik at de to kunne returnere til scenen for å avslutte konserten. Slagsmålet kommer på toppen av en serie episoder der Doherty er blitt tiltalt for blant annet vold, innbrudd, utpressing og det som bare kan kalles «utstrakt misbruk av illegale stoffer».

Til Dohertysmilde forsvar kan det nevnes at han i januar var med på en konsert for tsunami-katastorfen – om ikke annet.

Øyvind Svaleng

Bibliotekkonsulent, bosatt i Drammen. Twitter: @swazi98chafin Last.fm: last.fm/user/Swazi Rateyourmusic: rateyourmusic.com/~swazi98chafin

Legg igjen en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.