Road Signs – Grufullt dårlig

Road Signs – Grufullt dårlig

Det er liksom ingenting som stemmer med Purple Kangaroo og utgivelsen Road Signs. Verken musikk eller tekst synes å henge sammen. Det hele er amatørmessigt utført, og mangler det meste som verdsettes ved god musikk.

Det musikalsk uttrykket består av en rekke oppbrukte riff og arrangementer, så kjedelige og uinterressante at det er mye morsommere å høre på noen som ser på malingen tørke.

Vokalen er uinspirerende og bent ut grusom, tekstene er lag på lag med klisjeer som attpåtil er på så dårlig engelsk at det blir ufrivillig morsomt . Og de låtene som ikke er rett ut dårlige, de er bare kjedelige.

De som har prøvd å finne noe positivt å si om denne utgivelsen, og har klart det, fortjener en medalje. For dette er bare grusomt, ja, grusomt dårlig. Purple Kangaroo er til og med dårligere enn Strikk!

Dagfinn Bergesen

Legg igjen en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.