Autobiography – Skreddersydd middelmådighet

Autobiography – Skreddersydd middelmådighet

Lillesøster Simpson har fått mye kritikk for sin ”live”-opptreden på ”Saturday Night Live” hvor hun mimet til feil låt, men vokalen høres nok en del bedre ut på plate. Det hjelper likevel ikke særlig for å løfte dette albumet ut av den absolutte middelmådighet.

Ashlee Simpson høres i enkelte øyeblikk ut som Gwen Stefani, bare for i neste øyeblikk å være en (enda mer) stønnende, hviskende utgave av Britney Spears. Her svinger vokalprestasjonene voldsomt, men er stort sett på et helt greit nivå. Det er mye som kan fikses i studio slik at det ikke blir alt for ille.

Her er det radiovennlig pop/rock over hele fjøla, og flere låter som vil få alt for mye spilletid på din nærmeste Radio1 og lignende i lang tid fremover. Låtene følger en opplagt hitformel – her tas det ingen sjanser. Har du hørt noe som helst av Avril Lavigne kan det også være en bra målestokk for hvor i landskapet musikken ligger.

Fansen får helt sikkert akkurat det de vil ha. Man kan ikke se bort i fra at det kommer flere plater fra denne kanten, men om det blir særlig mer spennende enn dette er ytterst tvilsomt. Men sesong to av The Ashlee Simpson Show er i hvert fall i gang på MTV.

Ståle Aune Fjellstad

Legg igjen en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.