Skills Misse Baren EP – Flink supergruppe

Skills Misse Baren EP – Flink supergruppe

Det har blitt sagt før, og det skal saktens sies igjen; The Nutsons er landets beste produksjonsteam. Sammen med Poppa Lars er de blant de ytterst få hip-hopaktører her til lands som vet å levere gode beats hver gang de blir bedt om det. Og på supergruppeprosjektet Skills Misse Barens EP, Skillls Misse Baren EP, gjør de det igjen. Selv om undertegnende kan styre sin begeistring for Jaa9& OnklP, er det ikke til å stikke under stol at de låter flott når The Nutsons pakker dem inn i sine beats, som de gjør på låtene Drama og Radio Rottefinn.

Disse to låtene danner toppene på en EP som er forbausende underholdende lytting. Jørg-1 fortsetter å overbevise som en robust og tilpassningsdyktig MC, og øvrige bidragsytere som Quest og svenske Organism 12 gjør gode figurer på henholdsvis produksjons og gjesterimsmedsiden. Tommy Tee viser også at han har ting på gang med låta Klikk, som er gledelig annerledes ting denne luringen har kuttet frem ved tidligere anledninger.

Skillls Misse Baren EP er så vellykket som et norsk supergruppe-prosjekt i et hip-hopformat kan låte i i 2005. Og om man ikke digger tanken på enda mer kjendispartymateriale, så kan det herved beroliges med at denne EPen gjennomgående inneholder fyldige og gode beats det er verdt å merke seg.

Andreas Haslegaard

Legg igjen en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.