Isle Of MTV-vinnerne er trukket

Isle Of MTV-vinnerne er trukket

Vi stilte følgende spørsmål:
Hvilken duo fikk æren av å stå bak den aller første videoen som musikkanalen viste da de først startet sendingene sine tilbake i 1981?

Nesten alle svar var korrekte, for vi var naturligvis ute etter duoen Buggles som fikk videoen til låten Video killed The Radio Star spilt da MTV først ble introdusert i 1981.

Vinneren som ble trukket ut i bunken av riktige svar heter

Ina Remme

Hun kan glede seg til arrangementet som hun får gå på sammen med en venn eller venninne. I tilleg får hun en Little Barrie-T-skjorte og buttons.

Trøstepremie i form av like fine T-skjorter og buttons går til Erik Aske Berg og Stian Iversen.

Uansett om du var blant vinnerne eller ikke, så er det all grunn til å få med seg Isle Of MTV Bergen 2005 likevel. Se bare her hva du kan få med deg:

På programmet står Common, Ca$h Money, Thomas Dybdahl & The Great October Band, Kaizers Orchestra, Magnet, Annie, Eclectic Method, Gus Gus, Saul Williams, Optimo DJ’s, Rahzel, DJ Teddy Touch og Datarock.

MTV Europe presenteres i samarbeid med Speedo, Tiktak AS, Bergenfest og Nattjazz. Isle of MTV 2005 foregår på USF i Bergen. USF Verftet er med stedets avslappede, urbane vibber og vakre utsikt over Bergens fjorder blitt et sted musikere, artister og designere jevnlig frekventerer.

For ytterligere informasjon om arrangementet Isle of MTV 2005: www.isleofmtv.com.

Panorama kommer tilbake med rapport om festivalen!

Litt mer om artistene:
(tekst forfattet av arrangørene)

Siden tidlig på 1990-tallet har Chicago-fødte Common vært aktiv med sin undergrunnrap og bohemrytmer. Hans nye album Be, produsert av Kanye West, har fått strålende anmeldelser og er en sterk utfordrer til tittelen årets album i 2005.

Thomas Dybdahl er velkjent for nordmenn og har mottatt strålende kritikker og opptrådt for fulle hus de siste årene.

Philadelphiabaserte DJ Ca$h Money har opparbeidet seg et rykte som en legende ved platespilleren. Kåret til verdens beste DJ i 1998, har ”the scratch master” jobbet som produsent og mikser for stjerner som Snoop Dog, Q-Tip, Public Enemy og Busta Rhymes.

Bedre kjent som et av medlemmene i The Roots, er Rahzel en typisk rytmemester. Med hans fascinerende lyd og rytmer kommer han til å ha publikum i sin hule hånd.

Eclectic Methods, banebrytende bootleggere, vil trollbinde publikum med deres DJ-sett kombinert med visning av videoer som en hyllest til utvalgte videoregissører.

Med en lett blanding av vokal, synterziserrytmer og pop tok norskfødte Annie Norge med storm i 2004. Nå meisler hun ut sin egen nisjemusikk i landskapet som kalles pop, og hun forventes å gi en utrolig live konsert sammen med Decks, Beatbox og Vox.

Islandske GusGus har turnert de siste ti årene og bergtatt verden med sin musikk og grensesprengende live konserter. Konserten er garantert til å gi bergenserne en god blanding av house, disco og soul.

Saul Williams unike musikksjanger fanger hip hop, rock og punk til en begivenhet du aldri vil glemme.

Optimo blander elektroniske rytmer, rock og gotiske toner med John Wilkes’ reggae, funk og jazz – en formidabel kombinasjon for danseglade nordmenn. Begge artistene entrer Bergen med deres unike musikkmiks.

Little Barrie består av Barrie Cadogan (gitar/vokal), Wayne Fulwood (trommer/vokal) og Lewis Wharton (bass). Sammen smelter de nye rytmer av utforutseende kaliber. Hold deg oppdatert på noe som vil bli en rå og utenom det vanlige fremføring i Bergen.

Listen over aktuelle artister til Isle of MTV Bergen inkluderer også Magnet, Kaizers Orchestra, DJ Teddy Touch og Datarock. I tillegg vil engelske UVA Graphics Maestros vise frem utrolige grafiske visualiseringer.

Festivalturneen er en forsmak på Isle of MTVs høydepunkt som finner sted 14. juli ved strandpromenaden på Piazz dell’Unita d’italia i byen Trieste i Nord-Italia.

Isle of MTV Club Tour 2005:
10. juni Valencia, Spania
25. juni Bergen, Norge
TBA, TBA, UK
14. juli Trieste, Italia
16. juli Corsica, Frankrike
23. juli Cologne, Tyskland

Detaljer for Isle of MTV-festivalturne i Bergen:

Dato:
25. juni 2005

Artister: Common, Ca$h Money, Thomas Dybdahl & The Great October Band, Kaizers Orchestra, Magnet, Annie, Eclectic Method, Gus Gus, Saul Williams, Optimo DJ’s, Rahzel, DJ Teddy Touch og Datarock.

Sted:
USF Verftet, Bergen

Tidspunkt:
lørdag 25. juni 2005, kl 16.00 – 05.00

Pris:
Kr 280,- + billettavgift til festivalen, Kr 350,- + billettavgift og afterparty

Afterparty:
USF Røkeriet og Sardinen, merk aldersgrense 18 år

Billetter:
Kjøpes på alle postkontor i tillegg til www.ticketmaster.no.

Paul A. Nordal

Legg igjen en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.