Collection Prestige – Mer galehus fra Earache

Collection Prestige – Mer galehus fra Earache

Franskmennene i Carnival In Coal har siden 1999 gitt ut fire album med hybridmetall, og da menes hybrid med kjempestor H. Eksempelvis inneholdt debuten French Cancan en easy listening versjon av Panteras Fucking Hostile. På Collection Prestige er duoen innom alle tenkelige sjangre, med en rekke innslag av ekstremmetall.

Tekstene er litt mildere enn Crotchdusters, men langt ifra ukomiske. Med titler som Fuckable, Satanic Disaster og Right Click…Save As…, en ode til, eller en protest mot piratkopiering av musikk (ikke godt å si), sørger Carnival In Coal for en artig lytteropplevelse. Musikalsk sett holder duoen svært høyt nivå, og det er en fryd å lytte til de obskure funk-partiene i åpningslåten Party At Your House og sirkusorkesteret i Living In The Plastic Age.

Selv om Collection Prestige er et riktig så fornøyelig album, når Carnival In Coal dessverre ikke helt de samme høyder som ”originalen” Mr. Bungle. Til det er de mange overgangene litt for forutsigbare og melodiene noe uoriginale.

Pål M. Dimmen

Legg igjen en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.