Apple Tea? Why Not, Come On! – Stå over epleteen

Apple Tea? Why Not, Come On! – Stå over epleteen

Det begynner å bli en stund siden elektronikagruppen Perculator gav ut debutlangspilleren Sergeant Major. Men om de har vært videre savnet i mellomtiden, det skal være usagt. For selv om forløperen var en behagelig erfaring, var det manko på virkelig gode låter og den gikk derfor raskt inn i støvhyllen. Og slik fortoner det seg egentlig på gruppens andre plate også, da heller ikke den er all verden å skrive hjem om.

Apple Tea? Why Not, Come On! unngår heldigvis å tryne skikkelig. Låtmaterialet er jevnt over er helt brukbart, og noen av låtene, som for eksempel åpningskuttet Sign Of The Sun, kunne godt vært etablerte radiotravere. Problemet er at resten av denne andreplaten er neste like kjedelig som å være forkjølet om sommeren.

Etter hvert som platen skrider fremover klarer den aldri å overgå den fine starten, og den stagnerer i et heller blodfattig uttrykk. Knallerten man venter på skal komme og redde platen dukker aldri opp, og man tar seg selv i å bytte ut CD-en til noe som holder et høyt nivå hele veien. Dette fordi det på Apple Tea? Why Not, Come On! blir for mye jabbing rundt gamle tanker til at resultatet kan bli interessant. Uheldigvis vil nok denne platen derfor pent føye seg inn i rekken med ikke-betydelige elektronikaplater.

Andreas Haslegaard

Legg igjen en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.