People At The Gate EP – Melankolsk fremstøt

People At The Gate EP – Melankolsk fremstøt

Martin Cornel har tidligere fått rosende omtale av blant annet Panorama for filmmusikken til Loop hvor Martin Cornel stod for de fleste sporene. På People At The Gate EP finner vi igjen to av låtene fra dette soundtracket, den avsluttende balladen Lou og tittelsporet People At The Gate.

Utover disse får vi denne gangen tre andre spor som alle plasserer seg elegant inn i Cornel’s melankolske musikkunivers, et univers som ikke er helt ulikt uttrykket til hjemlige artister som Jim Stärk og Magnet.

Martin Cornel And The Mind Invaders viser med denne EP’ en at de fortjener en plass i dette selskapet, plassen for ”up and coming” artister. Musikalsk varierer de mellom det helt rolige på Someone Waiting til det noe mer energiske og rocka som på åpningssporet Ice Hearted.

Høydepunktet kommer imidlertid ikke før på platens siste spor, den omtalte Lou. Dette er en enkel og dynamisk sak, som til tross for et noe svulstig lydbilde gir poppublikumet grunn til å se frem mot Martin Cornel And The Mind Invaders første fullengder.

Ep’en People At The Gate EP kan kjøpes på www.coffeerecords.com

Erik Sætrang Amundsen

Har skrevet for Panorama siden starten av 2000-tallet.

Legg igjen en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.