Eleven Pieces Of A Broken Heart – Erfarne popfjes

Eleven Pieces Of A Broken Heart – Erfarne popfjes

Det er ikke tvil om at Popface er et band som kan sine saker. Her byr de på fengende gode poplåter. Styrket med god vokal og spisset med en slepen produksjon fører dette til at både band og album blir et hyggelig bekjentskap. Riktig nok bør man regne med å bruke litt tid på plata, for den sitter ikke umiddelbart. Men det er jo som oftest et godt tegn.

Stavangerbandet har på denne platen beveget seg bort fra det (for noen) støyende uttrykket som de tenderte tidligere, og fremstår her mer rolig, men også klarere. Tidligere har referansene mer gått mot band som My Bloody Valentine og Dinosaur Jr, mens de nå trasker avgårde i samme gate som bergensaktører som Sister Sonny og mollankolikeren Magnet.

Alt i alt er Eleven Pieces Of A Broken Heart en grei plate. Popface er behagelige å høre på, men dersom de har forhåpninger av å gjøre dette til en levevei bør de kanskje gire om. Med det kan de rykke opp en divisjon neste gang de gir ut plate.

Med så mye musikk som spys ut i dag er det imidlertid en fare for at Popface drukner i havet av en overkomersialisert plateindustri, der Idol er livbøyen. Dette kan du gjøre noe med ved å gå ut å kjøpe Eleven Pieces Of A Broken Heart. Du vil neppe bli skuffet.

Torbjørn Mjelstad

Legg igjen en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.