BigBang for alle aldersgrupper

Lørdag 8. april gjester <b>BigBang</b> Rockefeller to ganger på samme kveld. Hovedkonserten klokken 21.00 er utsolgt, og dermed er det duket for ekstrakonsert med plass til de under 18 år tidligere på kvelden.

Foto: Nils F. Skumsvoll

Konserten begynner nemlig så tidlig at du må hoppe over middagen, men til gjengjeld er mulighetene for å rekke siste buss hjem adskillig større enn vanlig. Under den første konserten vil det ikke bli servert alkohol, og dermed er det altså mulighet for den yngre garde til å riste litt på lokkene i Rockefellers lokaler.

Bandet trenger neppe større presentasjon, etter at de år etter år har tatt landets borgere med storm. Det begynte med suksessen Girl In Oslo, og derfra har det bare gått en vei for de tre rufsete herrene. Billettsalget har det imidlertid med å få bein å gå på når det gjelder disse gutta, så her kan det nok lønne seg å få ut fingern litt raskere enn vanlig. God fornøyelse!

Om Nils F. Skumsvoll