Den store emo-konkurransen er trukket

Den store emo-konkurransen er trukket

Amerikanske The Appleseed Cast kommer til Oslo og John DEE 21. mai for å promotere den nye platen sin, Peregrine. En plate som fikk en fin femmer hos oss, og blant annet følgende godord på med på veien:

”Her finnes det mye mektig harmonisk gitarstøy og paralleller til Mogwai er gjennomgående, men tro ikke bandet har glemt de herlige mer ”lavmælte melodiene” av den grunn. Her er både en og to gullkorn fullt på høyde med gamle favoritter”

I anledning konsertbesøket har Panorama og John DEE trukket på seg spanderbuksene, slik at du skal kunne gå på konserten vederlagsfritt. Det eneste vi har krevd er at du er over 18 år, og at du har kunnet svare korrekt på følgende spørsmål:

I hvilket år kom Ryan Adams ut med albumet Heartbreaker?
Heartbreaker kom ut i 2000.

Dette kunne Eva Akerbæk og Altin Fuga. De for da lov til å oppleve live-emo, sammen med en venn, helt gratis. Gratulerer så meget!

Andreas Haslegaard

Legg igjen en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.