Sanger Fra Bare Egil By – Det Noe Svakere Andrealbumet – Psykopat med grøtfantasier

Sanger Fra Bare Egil By – Det Noe Svakere Andrealbumet – Psykopat med grøtfantasier

Egil Hegerberg er den musikalske kameleonen som har vært aktiv i kjente og kjære band som Gartnerlosjen, Hurra Torpedo, Black Debbath og Thulsa Doom, men først og fremst markert seg som seg selv. Vi snakker også om en av de tydeligste gutta hva det mildt sagt kreative Duplexkollektivet angår.

Er det bra? Visst faen er det bra. Ikke Bare Bare Egil Band Band er nemlig ikke bare kjedelig backing til en tørrvittig standuper, men tvert i mot spennende musikk til en riktig dyktig dikter. For ikke overraskende er det jo tekstene som er de mest spennende på en plate av dette slaget.

Her får vi en herlig blanding av kjærlighet til grøten, trønderstreik, frelse, sløy reggae og ikke minst den spennende jakta på Psykopat-Egil. Ja, for hvem er han egentlig denne grusomme mannen som plyndrer og herjer der ute i mørket? Svaret får du om du har tålmodighet til å høre låta hele veien i gjennom. Den er laaang.

Sanger Fra Bare Egil By – Det Noe Svakere Andrealbumet er en av de platene du kan ta med deg på et vorspiel der stemningen står i fare for å være noe lav, men neppe skiva du setter på under middagen for å imponere svigers. Skjønner?

Nils F. Skumsvoll

Legg igjen en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.